Inte för ingenting, bokstavligen, ” smart TV “avkodas som” smart ” – en sådan enhet ger användarna ett antal ytterligare funktioner. Förutom sitt direkta syfte kan teknikern underhålla användare med multimediainnehåll (titta på videofiler, musik, foton) och i vissa fall arbeta med datautbytesprogram. Låt oss ta en närmare titt på vad Smart TV fungerar i modern TV betyder, och om du väljer Smart TV för ditt hem.

Från TV till media center Nackdelar med sådana anordningar Vad erbjuder populära smart TV-tillverkare; LG Samsung Funktioner av driften av en sådan anordning Andra funktioner i TV

Från TV till media center

Faktum är att detta är en befintlig uppsättning program som skapar en viss plattform. Det återstår att ansluta TV: n till ett lokalt nätverk eller ansluta till en dator eller annan utrustning, arbeta med DLNA – enheten går online och användaren har möjlighet att visa relevant innehåll.

Smart TV-läget kan använda båda tjänsterna som skapats speciellt av tillverkaren, liksom de vanliga webbläsarfunktionerna. Vanligtvis är ett smart paket bemannat av varje tillverkare på egen väg, och möjligheten att ständigt uppdatera tillhandahålls också.

Det är intressant att även på Internet kan du hitta din egen samling av material som är speciellt avsedda för ett visst märke av TV.

Sådana förinstallerade tjänster är bra eftersom du kan titta på en Film eller ett klipp på Internet utan en webbläsare. Live spel sändningar och resor genom sociala nätverk kommer inte heller att vara ett problem för sådana spel. Och på mer avancerade modeller kan du kontrollera detta. använda röstkommandon eller gester.

Grupp gester

Således är ett av de rätta svaren på frågan om vad som är en TV med en smart TV svaret att en sådan enhet kombinerar en TV och en dator.
Nackdelar med sådana anordningar

Naturligtvis är bekvämligheten uppenbar. Det finns dock ett antal nackdelar som användare av denna utrustning måste möta.

Tillgång till Internet är via fjärrkontroll. Här orsakar en viss olägenhet en uppsättning bokstäver på det virtuella tangentbordet. Mycket ofta är detta ögonblick obehagligt. Ofta, även med Internet på en smart TV, fungerar det inte. Problemet kan vara en svag signal. Kanske ligger orsaken till routern själv (det här är fallet med modeller som har använts i mer än fyra år). Och ibland blir det bättre att dessutom köpa en Wi-Fi-Repeater. Kostnaden för en TV med liknande funktion är 5-10% dyrare än konventionella modeller. Skype kan också ingå i antalet program som tillhandahålls av “Smart TV”. Men inte alla märken kompletterar sina tv-enheter. webbkameror-i det här fallet måste gadgeten köpa dig själv. Idag har 50% av alla TV-apparater som tillverkas på marknaden ett liknande “chip”. Och varje tillverkare kommer att ha sitt eget speciella smarta paket.

Vad erbjuder populära smart TV-tillverkare;

Världen har lärt sig vilka smarta TV-funktioner som finns på TV 2010. Sedan dess har tekniken bara förbättrats-för varje varumärke har de sina egna hemligheter att använda en sådan funktion.
LG

Den underliggande punkten är operativsystemet, vilket är plattformen för att göra denna typ av arbete. Till exempel används i en smart tv för att se på nya filmer via Dreamfilms.se. Fördelarna är att med ett sådant open source-system, vilket gör det möjligt för alla intresserade utvecklare att erbjuda sina tekniska produkter för LG-smarts. En liknande politik syftar till att utveckla applikationer för ett liknande varumärke. Det är dock värt att notera att webboperativsystemet endast finns i högteknologiska modeller, i tekniska enheter används Palm lägre.

Förresten, i LG fanns de framgångsrika och favoritmodellerna, där du samtidigt kan visa flera videokällor på en skärm. Även sådana enheter kan ansluta en bärbar dator och visa foto-och videoinnehållet som lagras på den. Men det är inte allt: för ägare av modeller med 3D rekommenderas att använda tjänsten från LG 3D World, vilket ger tillgång till sådana filmer och reklamfilmer.

Vi kan rekommendera LG 55EC9300 OLED, som upprätthåller fantastiska betraktningsvinklar och färgåtergivning. En stor skärm på 55 tum gör att du kan njuta av bilden på ett adekvat sätt.

Och företaget Samsung för smarta enheter erbjöd sitt eget operativsystem som heter tizen. Förresten är konventionella modeller ganska realistiska för att uppgradera till samma nivå. För att göra detta kommer det att räcka för att köpa ett litet progressionssats, som är fäst på baksidan av TV: n och ansluten till en speciell kontakt. Uppdateringsplattform användaren behöver inte köpa en ny TV-Det kommer att räcka för att ändra evolution Kit medan det fungerar.

Intressanta modeller som har en Smart nav-meny-Den har fem olika skärmar, som var och en syftar till att utföra en viss uppgift (titta på tv-program, sociala nätverk eller till och med läsa filer från andra enheter). Dessutom finns det en trådlös anslutning mellan alla enheter av denna typ från denna tillverkare. Det är också intressant att rekommendation s, baserat på det innehåll som redan ses, kommer att erbjuda liknande material. Ställa in smart TV på Samsung tv olika intuitiva enkelhet.